Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ; ΌΧΙ στο Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα η τακτική του ράβε ξήλωνε είναι κάτι καθημερινό και συνηθισμένο. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε έναν φρεσκοφτιαγμένο δρόμο ή ένα φρεσκοφτιαγμένο πεζοδρόμιο να ξανασκάβεται προκειμένου να περάσει κάτι άλλο όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.

Ε’ λοιπόν στο Δήμο Παλλήνης δεν συμβαίνει αυτό. Τι εννοούμε;. Μιλάμε για τα φρεάτια στην οδό Λεονταρίου στην Παλλήνη όπου μετακινήθηκαν ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του δρόμου. Τι έγινε λοιπόν εκεί. Αντικαταστάθηκαν οι παλιές και φθαρμένες σχάρες και διορθώθηκε η διάταξη των φρεατίων προκειμένου να μην υπάρχουν πια πλημμυρικά φαινόμενα

Και όλα αυτά πριν ξεκινήσει η μελέτη «Συντήρηση οδών εντός και εκτός σχεδίου Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης». Μπορεί κάποιοι να αναρωτιέστε αν αυτό πραγματικά είναι είδηση. Τι δηλαδή έκανε ο Δήμος πέρα από το αυτονόητο. Ναι έχετε δίκιο. Περί αυτού πρόκειται. Περί του αυτονόητου του οποίου τη μη εφαρμογή την έχουμε πληρώσει και την πληρώνουμε ακριβά σε αυτή τη χώρα. Ε’ στο Δήμο μας αυτό δεν ισχύει.

Μεταφορά φρεατίων έγινε και περιμετρικά της πλατείας Μακεδονίας στο Γέρακα. Η μεταφορά ήταν αναγκαία μετά τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και των εργασιών ανάπλασης

Σημειώνουμε τέλος ότι η μελέτη οδοποιίας της Παλλήνης που σας αναφέρουμε παραπάνω σήμερα 4/10/2012 ξεκίνησε και ίσως αρκετοί να έχετε ήδη δει να αφαιρείται από κάποιους δρόμους η παλιά άσφαλτος.

Πηγή