Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση της Ένωσης Γονέων Παλλήνης με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου της Ένωσης Γονέων

Στις 2/10/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παλλήνης και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης, κα Πόπη Ζινέλη. Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας προέδρου και παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Σταματίου και το μέλος κ. Δ. Καρκούλιας. Από την Ένωση Γονέων παρευρέθη το σύνολο του ΔΣ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και η Ένωση ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών συντήρησης των σχολικών κτιρίων, για την οικονομική κατάσταση της Σχολικής Επιτροπής και την κατανομή της επιχορήγησης λειτουργικών εξόδων ανά σχολική μονάδα, για την επάρκεια πετρελαίου θέρμανσης, για την καθαριότητα στα σχολεία και φυσικά για το φλέγον θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Η Ένωση, για άλλη μία φορά δήλωσε την πρόθεσή της να συμμετάσχει, αν κληθεί, στην επιτροπή αξιολόγησης και κοστολόγησης των επισκευαστικών έργων, ενώ πήρε τη διαβεβαίωση του Δημάρχου, διά στόματος κας Ζινέλη, ότι σε καμία σχολική μονάδα δεν πρόκειται να υπάρξει έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης τουλάχιστον για το τρέχον σχολικό έτος.

Θεωρούμε ότι η στενή συνεργασία της Ένωσης με τις Σχολικές Επιτροπές, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει και θα την επιδιώκουμε σε κάθε ευκαιρία.

http://www.egp.gr/pr/sinantisi-enosi-sxoliki