Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δύο νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία
για περισσότερες
Διατηρώντας πολύ ψηλά την προτεραιότητά του για την παιδεία, και λίγες μόνο μέρες μετά την παράδοση σε λειτουργία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή ενός ακόμα Βρεφονηπιακού Σταθμού. 

Πρόκειται για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Ανάφης στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα στον οποίο έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές και τα οπλισμένο σκυρόδεμα του υπογείου

Επιπροσθέτως σε φάση υλοποίησης βρίσκεται ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης στην οδό Αριστογείτονος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου – Κάντζας, για τον οποίο γίνεται τιτάνια προσπάθεια να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε χρήση στην επόμενη σχολική περίοδο.

Απέναντι στην οικονομική κρίση, απέναντι στις κάθε είδους κυβερνητικές περικοπές που επιχειρούνται σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι οποίες προσφάτως άγγιξαν και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες, ο Δήμος Παλλήνης απαντά με έργο. Απαντά με δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, συνδράμοντας έτσι με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βαθιά δοκιμαζόμενη Ελληνική οικογένεια.