Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης, στη Συναυλία του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη

Νίκος Πορτοκάλογλου - Νίκος Ζιώγαλας- Βασίλης Καζούλης
Συμμετέχουν : Steve Tesser & Αγάπη Διαγγελάκη
Θερινός Κινηματογράφος Γέρακα
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα έναρξης : 20.30

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλης, ο Steve TESSER και η Αγάπη Διαγγελάκη τραγουδούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στον θερινό κινηματογράφο Γέρακα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2019 του Δήμου Παλλήνης, για να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η συναυλία είχε αρχικώς προγραμματιστεί να γίνει με τη συμμετοχή του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της, θα υπάρξουν εκτενείς αναφορές επί σκηνής των προαναφερόμενων καλλιτεχνών για την προσωπική - φιλική τους σχέση με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ενώ θα τραγουδήσουν και τραγούδια του.

Η δεκαετία του ‘60 είναι η δεκαετία των παιδικών χρόνων του Νίκου Πορτοκάλογλου. Τον σημάδεψε με τα πρώτα χρώματα και τις μυρωδιές, με τις πρώτες μαγικές μουσικές της ζωής του.

Χατζιδάκις, Τσιτσάνης, Σαββόπουλος, Beatles, Stones, Dylan και τόσοι άλλοι που μεγαλούργησαν εκείνα τα χρόνια, άφησαν μέσα του τα ίχνη τους για πάντα.

Η μουσική διαδρομή του μπορεί να ξεκινά στη δεκαετία του ‘80 με τους Φατμέ και να συνεχίζεται με πολλές στροφές και περιπέτειες μέχρι σήμερα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με δυνατά live γεμάτα από αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, όμορφες μελωδίες και συγκινητικές ερμηνείες που συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα συναυλιών-πάρτυ.

Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα μοιραστεί τη σκηνή με δύο αγαπημένους φίλους, τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Βασίλη Καζούλη.

Ο Νίκος Ζιώγαλας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού και ερμηνευτή με ρίζες στο κλασικό ροκ, την αμερικάνικη μπαλάντα αλλά και τα παραδοσιακά Μακεδονίτικα τραγούδια της πατρίδας του της Βέροιας.

Ξεκινώντας από τις μπουάτ της δεκαετίας του ‘70 με το συγκρότημα του, τα Ανάκαρα
που διασκεύαζαν δημοτικά, εξελίχτηκε από την δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα σε έναν ιδιότυπο, μοναδικό δημιουργό και δεινό τραγουδιστή με κάποιες πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως «Σταρ του σινεμά», «Πέρασε η μπόρα», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Βασιλική» και πολλές άλλες.

Ο Βασίλης Καζούλης , ο τραγουδοποιός από τη Ρόδο με τη χαρακτηριστική φωνή, δεν έκρυψε ποτέ τις μεγάλες του αγάπες στην μουσική, τον Dylan και τους Beatles. Μαζί με τις εμφανείς επιρροές του από Σαββόπουλο και άλλους σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, έφτιαξε ένα στυλ προσωπικό που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και αγαπήθηκε. Ποιος δεν έχει τραγουδήσει τη "Φανή" ή το "Αεροπλάνα", από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Βασίλη Καζούλη, στην πολύχρονη μουσική του πορεία.

Μαζί τους συμπράττουν : ο Ιταλός τραγουδοποιός και εξαίρετος κιθαρίστας Steve Tesser (Στηβ Τεσσέρ ) καθώς και η Αγάπη Διαγγελάκη στα φωνητικά- κρουστά - μπαγλαμα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Στηβ Τεσσέρ και η Αγάπη Διαγγελάκη θα ξεδιπλώσουν μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μουσικούς που τους πλαισιώνουν τις κοινές τους αγάπες και τα τραγούδια που τους ενώνουν σε μία μοναδική συναυλία -στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης με προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας στον Θερινό Κινηματογράφο Γέρακα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20.30.

Να είστε όλοι εκεί!