Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ανάθεση αρμοδιοτήτων από τον Δήμαρχο Παλλήνης σε Εντεταλμένους Συμβούλους

Με τρεις διαφορετικές αποφάσεις του, ο Δήμαρχος Παλλήνης, ορίζει τρεις εντεταλμένους Συμβούλους και τους αναθέτει τις εξής αρμοδιότητες:

Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, στην κα. Ζινέλη Καλλιόπη, Δημοτική Σύμβουλο Παλλήνης, τον σχεδιασμό, το συντονισμό και την εποπτεία των δράσεων Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης καθώς και την εφαρμογή προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Πολιτικής εν γένει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσιακές μονάδες.


Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, στον κ. Πυργιώτη Αλέξανδρο, Δημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης, το συντονισμό και την εποπτεία της λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσιακές μονάδες.

 
Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, στον κ. Σταματίου Θεόδωρο, Δημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, όπως αναλύονται παρακάτω: 
1. Παρακολούθηση κατασκευής έργων φυσικού αερίου. 
2. Διαδικασίες βεβαίωσης και είσπραξης οφειλών αποχέτευσης ακαθάρτων σε συνεργασία με τις αρμόδιες οργανικές μονάδες. 
3. Παρακολούθηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Παλλήνης και της Εταιρείας Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) για την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης και εξωτερικών διακλαδώσεων σε οικισμούς Α’ προτεραιότητας της οδηγίας 91/271 ΕΟΚ. 
4. Ειδικών θεμάτων Διαχείρισης των Δικτύων Ύδρευσης, των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.