Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

"Wild Duck" στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00 (Είσοδος Ελεύθερη), στο Οινοποιείο Πέτρου, στην προβολή της ταινίας "Wild Duck". 

Ελληνικό κοινωνικό δράμα του 2013 που διαρκεί 100 λεπτά.
Μία ταινία με διεθνή φεστιβαλική διαδρομή (Τορόντο, Μπουσάν, Σάο Πάολο, Βελιγράδι) που απέσπασε και δύο υποψηφιότητες (Καλύτερης ταινίας και Πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη) στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας.
Ο Γιάννης Σακαρίδης, με πολλά χρόνια ως μοντέρ στην πλάτη του και περισσότερες από δέκα μικρού μήκους ταινίες, στήνει μια «ιστορία σύγχρονη και κρίσιμα επίκαιρη» και δημιουργεί «μια ταινία σκηνοθετημένη με μαεστρία», όπως είπε ο Κώστας Γαβράς αναφερόμενος στο Wild Duck.

Ο Δημήτρης, ένας μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του στριμωγμένος από τα χρέη. Μαζί με τον φίλο του Νίκο, επίσης μηχανικό σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν μια υπόθεση τηλεφωνικών υποκλοπών. Η έρευνα τούς οδηγεί στο ύποπτο διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας. Μια ένοικος, η Παναγιώτα, μπαίνει στο στόχαστρο του Δημήτρη, ο οποίος έρχεται πλέον αντιμέτωπος με μεγάλα ηθικά διλήμματα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Γιάννης Σακαρίδης
Σενάριο : Γιάννης Σακαρίδης
Πρωταγωνιστές : Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Ηλίας Λογοθέτης

Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές για την ταινία
Επίσημο website της ταινίας
IMDB:Wild Duck
Clickatlife:Wild Duck
Athinorama:Wild Duck
Cine.gr:Wild Duck


Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.