Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

60 εργαζόμενοι της εταιρείας Pernod Ricard Hellas προσέφεραν εθελοντική εργασία στο Δήμο Παλλήνης

Την προσωπική τους «πινελιά» έβαλαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Pernod Ricard Hellas στο «φρεσκάρισμα» του πρώην 3ου Γυμνασίου Παλλήνης, καθώς προχώρησαν σε εθελοντική εργασία για την «ανακατασκευή χώρων χρήσης προς τους πολίτες».

Οι 60 εργαζόμενοι της εταιρείας Pernod Ricard Hellas που εδρεύει στα όρια του Δήμου Παλλήνης (Λ. Ανθούσας), έγιναν πρεσβευτές πρώτης γραμμής στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, όπου οι 18.000 εργαζόμενοι του Πολυεθνικού Ομίλου υλοποίησαν μια σειρά από πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων.

Στην Παλλήνη, οι εργαζόμενοι έσπευσαν με πολύ κέφι και όρεξη, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2016, στην οδό Έντισον, προκειμένου να καθαρίσουν και να βάψουν τους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων του πρώην 3ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Έτσι σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης που οργάνωσε και συντόνισε τις εργασίες της εν λόγω δράσης, οι εθελοντές εργαζόμενοι της Pernod Ricard Hellas, άφησαν για μια ολόκληρη ημέρα τα γραφεία τους και το επαγγελματικό τους περιβάλλον και έπιασαν στα χέρια τους: σκαλιστήρια, κλαδευτήρια και ρολά βαψίματος.

Παρά τη ζέστη, η όρεξη και η θετική ενέργεια που επέδειξαν συνολικά, επέφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα, τόσο στην αισθητική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, όσο και στη λειτουργική, αφού καθαρίστηκαν και νοικοκυρεύτηκαν ο περιβάλλοντας χώρος και οι δομές των κτηρίων.

Να σημειωθεί ότι το κόστος των υλικών και των αναλωσίμων της δράσης καλύφθηκε κατά ένα μέρος από χορηγία της εταιρείας Pernod Ricard Hellas και το υπόλοιπο από το Δήμο Παλλήνης.

Ο Δήμος Παλλήνης ευχαριστεί τη διοίκηση της Pernod Ricard Hellas για την πρωτοβουλία και ιδιαιτέρως τους εθελοντές εργαζόμενούς της.