Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ἡδύ Ἰδεῖν» από τον φωτογραφικό όμιλο ΠΡΙΣΜΑ

Ο φωτογραφικός όμιλος ΠΡΙΣΜΑ, του Αθλητικού Επιστημονικού Πολιτιστικού Σωματείου ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ., διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ἡδύ Ἰδεῖν» που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Café, (Λαρίσης 49, Αμπελόκηποι), από 9-7-2016 έως 16-7-2016.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν την προσωπική οπτική των συμμετεχόντων χωρίς διάκριση στην θεματολογία. 

Η κριτική μας επιτροπή, που απαρτίζεται από τους επαγγελματίες φωτογράφους Ageliki Bitsika photography (Αγγελική Μπίτσικα), Effie Skitsa Photography (Έφη Σκίτσα) και Yiannis Amigdalos Photography (Γιάννης Αμύγδαλος) θα επιλέξει το υλικό που θα εκτεθεί, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιοτική συνοχή του εκτιθέμενου υλικού.

Παρακαλούμε να καταθέσετε τις συμμετοχές σας στο info@athlepolis.gr σε αρχεία μορφής tiff ή σε πολύ υψηλής ανάλυσης JPG μέχρι την 1 Ιουλίου 2016.

Το κόστος συμμετοχής ανά φωτογραφία ανέρχεται στα 10 € και αφορά αποκλειστικά στο κόστος της εκτύπωσης των φωτογραφιών διαστάσεων 50 x 35 σε εξειδικευμένο εργαστήριο εκτυπώσεων, προκειμένου να διατηρηθεί και η ποιοτική ομοιογένεια του υλικού.

Ο κάθε φωτογράφος μπορεί να εκθέσει μέχρι 6 φωτογραφίες. Ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί από το πλήθος των συμμετοχών ώστε να δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημιουργοί.

Μετά το πέρας της έκθεσης, οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους δημιουργούς