Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέλευση και Εκλογές στο "ΛΟΦΟ"


Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, και ώρα 10:30 στο Εντευκτήριο του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου "Λόφος Παλλήνης".

Η κορυφαία αυτή διαδικασία και το εκλογικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από αυτή, θα σημαδεύσει την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο φροντίζει να παραδώσει έναν Σύλλογο σε άρτια οργάνωση, σε έναν όμορφο ανακαινισμένο και συντηρημένο περιβάλλοντα χώρο.

Η όλη προεκλογική διαδικασία έχει επιμελώς ολοκληρωθεί από τον Γεν. Γραμματέα Νικόλαο Μπακαλάκη και το Δ.Σ, ευελπιστεί στην προσέλευση των Μελών και στο ενδιαφέρον τους για τα κοινά σε μία τόσο δοκιμαζόμενη χρονική περίοδο για όλους μας.

Τα Μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν δύο (2) τουλάχιστον ημέρες πριν την Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 την αυτήν ώρα και με τα ίδια θέματα.

Η Πρόεδρος Μαρία Λεβειδιώτη ευχαριστεί, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμέριστο συμπαράσταση τους, τα Μέλη του Συλλόγου για την κατανόηση και την βοήθεια που προσέφεραν και όλους τους Φίλους και Δημοτικούς παράγοντες που συνέδραμαν στην προσπάθεια του Συλλόγου για την επίτευξη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού του έργου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Τηλ. 699 3706949
e-mail : lofos.pallinis@gmail.com
Facebook : Πολιτιστικός Σύλλογος "Λόφου Παλλήνης"