Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος και κάτοικοι ΜΑΖΙ, δίπλα σ' αυτούς που έχουν ανάγκη, με κάθε ευκαιρία

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Για μια ακόμη φορά το φορτηγό του Δήμου Παλλήνης γέμισε με τρόφιμα και είδη που έφεραν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία με τους encardia και το Νίκο Πορτοκάλογλου.

Αυτό ήταν ίσως το σημαντικότερο του 1ου Σαββατοκύριακου του Πολιτιστικού Σεπτέμβριου. Δήμος και κάτοικοι από κοινού δίπλα σ' αυτούς που έχουν ανάγκη, με κάθε ευκαιρία.

Ο Δήμος δίνοντας το χαρακτήρα της αλληλεγγύης σε μια συναυλία και οι κάτοικοι με την ευαισθησία τους να ανταποκρίνονται θεαματικά.

Προσωπικά πιστεύω πως μόνο έτσι μπορούμε να πορευτούμε. ΜΑΖΙ! Χωρίς μεμψιμοιρίες, χωρίς καχυποψίες, με διάθεση συνεργασίας και προσφοράς.

Κατά τα λοιπά, ο Δημοτικός Κινηματογράφος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μουσική της Κάτω Ιταλίας από τους υπέροχους encardia, αλλά και το Νίκο Πορτοκάλογλου σε γνωστά τραγούδια του, διασκευασμένα και μη.

Την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 13/9) είχε προηγηθεί το γλέντι των Αιτωλοακαρνάνων που για πολλοστή φορά διοργανώνει με επιτυχία ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα.

Το προαύλιο του 2ου Λυκείου Γέρακα γέμισε και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.