Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν Μαθήματα Φροντιστηρίων σε Μαθητές Οικονομικά Ασθενέστερων Οικογενειών

O Δήμος Παλλήνης στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν δημιουργηθεί στις οικογένειες και προκειμένου να σταθεί αρωγός στους δημότες μας, στοχεύει στην δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης για την ενίσχυση των ασθενέστερων, εφαρμόζοντας μέτρα και ενέργειες για την προστασία τους.

Στο πλαίσιο αυτό απέυθυνε κάλεσμα σε όλα τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιώτες εκπαιδευτικούς να προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν το κόστος των φροντιστηρίων.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας από ιδιώτες Εκπαιδευτικούς, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ήταν συγκινητική. Ήδη μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας συμμετέχουν σε οργανωμένα τμήματα. Τα μαθήματα στα οποία συμμετέχουν και διδάσκουν ήδη εθελοντές καθηγητές είναι όλα τα μαθήματα Λυκείου και για τις τάξεις του Γυμνασίου Φιλολογικά, Φυσική, Μαθηματικά και Πληροφορική.Επίσης παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων σε όλες τις Ξένες γλώσσες.

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος κάλεσε τους μαθητές που η οικογένεια τους, για οποιονδήποτε λόγο, αδυνατεί να καλύψει τις φροντιστηριακές ανάγκες να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης προκειμένου να ενταχθούν σε τμήματα.

Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Κουνενάκη Ειρήνη.
Πληροφορίες & εγγραφές: κα Μαντούδη Αικατερίνη Κοινωνική Λειτουργός
Τηλέφωνο: 210 6604659.