Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δήμος Παλλήνης: Παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα - Διάθεση πατάτας σε φθηνή τιμή

Με μια ακόμη δράση του ο Δήμος Παλλήνης παρεμβαίνει, στηρίζοντας τους κατοίκους της περιοχής και δημιουργώντας ασπίδες προστασίας απέναντι στην οικονομική κρίση.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν, στους κατοίκους του Δήμου που το επιθυμούν και το δηλώσουν, πατάτες προς 0,28 € το κιλό.

Τις πατάτες θα φέρουν από το Νευροκόπι οι ίδιοι οι παραγωγοί οι οποίοι και θα εισπράττουν απευθείας από τους αιτηθέντες το αντίτιμο.

Από τους Δημότες απαιτείται η συμπλήρωση της παραγγελίας και η κατάθεσή της στο Δήμο Παλλήνης. Ο τόπος και ο χρόνος της παράδοσης θα γίνει γνωστός μετά την συλλογή των παραγγελιών. 

Η ανακοίνωση του Δήμου είναι η παρακάτω: 

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.

Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών, παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.

Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,28 € ανά κιλό.

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας ή σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παλλήνης, (Ιθάκης 12, Γέρακας ), Γραφείο Αντιδημάρχων, τηλ.210-6604638, μέχρι 8 Μαρτίου 2012.

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντος 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας.