Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός στην ΑΕ Γέρακα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Τελέστηκε την Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη στο γήπεδο του Γέρακα από τον Πατέρα Ιωάννη, ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσου, του Αντιδημάρχου κ. Φώτη Αβαρκιώτη την δημοτικών συμβούλων Καρρά Δημήτρη και Δημητριάδη Βασίλη. 

Η διοίκηση της ομάδας του Γέρακα, μιας ομάδας που προήλθε από τη συνένωση των δύο ιστορικών ομάδων της περιοχής, του Πανσταυραϊκού ΑΟ και του Ο.Φ Γέρακα, δύο σωματείων με πλούσιο και σημαντικό αθλητικό έργο πολλών δεκαετιών, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον Δήμαρχο τα θέματα που την απασχολούν καθώς και να τον ενημερώσει για λειτουργικά θέματα των εγκαταστάσεων. Ο Δήμαρχος μάλιστα έδωσε εντολές για την επίλυσή τους στις επόμενες μέρες.

Απευθυνόμενος προς την διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς, ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ενισχυθεί ο φωτισμός του γηπέδου και πως όσο αφορά τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική διαδικασία.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή πορεία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και του χρόνου να την δούμε να παίζει στην επόμενη ανώτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Καλή δύναμη επίσης στη διοίκηση και στον προπονητή κ. Καλούδη, στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας γενικότερα. Θα πρέπει να τονίσουμε τις ηρωϊκές προσπάθειες κάποιων ανθρώπων που δίνουν όλο τον εαυτό τους για να κρατήσουν την ομάδα μας ζωντανή και βιώσιμη. Και αυτό μην νομίζετε ότι είναι εύκολο. Απαιτεί πολύ ψυχική δύναμη, πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνουν.

Τέλος καλούμε τους συμπολίτες μας και εμείς από την πλευρά μας, να στηρίζουν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Πηγή