Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων για το θέμα της REDS


Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο κινητοποίηση του Δήμου Παλλήνης για διαμαρτυρία στο χώρο του SMART PARK συμφερόντων REDS.

Στη θέση της (Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00) θα γίνει ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων στο χώρο του Δημαρχείου. 

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε με απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης και μετά από συνάντηση της επιτροπής με εκπροσώπους της REDS ΑΕ, από την οποία προφανώς προέκυψαν νέα δεδομένα. 

Η διαπαραταξιακή επιτροπή που αποτελείται από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη σύγκλιση της συνέλευσης θέλει να ενημερώσει τους κατοίκους γι' αυτά τα νέα δεδομένα και από κοινού να ληφθεί η όποια απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της Δημόσιας Πρόσκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου προς την REDS Α.Ε. για διάλογο επί του θέματος των διεκδικήσεων της από το Δήμο Παλλήνης, η εταιρεία REDS Α.Ε. ανταποκρίθηκε και η πρώτη συνάντηση με την διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Παλλήνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015. Στη συνάντηση εξετέθησαν οι θέσεις του Δήμου Παλλήνης για αποζημίωση σε γη και κατατέθηκαν προτάσεις και από πλευράς των εκπροσώπων της Εταιρείας.

Μετά από αυτά, η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, αποφάσισε:

1. Την συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων έως την τελική επίλυση του θέματος.

2. Την διατήρηση των πανό διαμαρτυρίας και των μαύρων σημαιών και τη διαρκή ενημέρωση της Τοπικής Κοινωνίας.

3. Τη σύγκληση ανοιχτής συνέλευσης των κατοίκων, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για τις θέσεις της REDS Α.Ε. και τη λήψη αποφάσεων για τη μορφή και των προγραμματισμό των περαιτέρω αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.

Σε συνέχεια των ανωτέρω καλούμε όλους τους κατοίκους της Παλλήνης σε ανοιχτή συνέλευση, το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00, στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (οδός Ιθάκης 12 - Γέρακας).

Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ