Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κύρωση της πράξης εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας

Κυρώθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 η πράξη εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας. Πρόκειται για την πρώτη πράξη εφαρμογής που κυρώνεται επί της θητείας της σημερινής Δημοτικής αρχής και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Η διαδικασία ένταξης στο σχέδιο της Άνω Μπαλάνας χρονολογείται από το 1989, εξ' ου και ο ευρυματικός τίτλος του Νεολόγου "Μετά ....κυοφορία 23 ετών ΘΑΥΜΑ! Υπεγράφη σήμερα η Πράξη Εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας!" 

Αδιαφορώντας για μικροεξυπηρετήσεις και μικρορουσφετάκια η σημερινή Δημοτική Αρχή κατάφερε αυτό που ΤΡΕΙΣ διοικήσεις της Παλλήνης δεν κατάφεραν. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μπάκας, ξεκίνησαν να ασχολούνται με το θέμα πριν καλά καλά πάρουν την αρμοδιότητα και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του Καλλικράτη για τις αρμοδιότητες και τις επιτροπές. Τύποις ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2011, αλλά η πυρετώδης ενασχόλησή τους ξεκίνησε από την έναρξη της θητείας δηλαδή τον Γενάρη του 2011.

Εκδικάστηκαν δύο σειρές ενστάσεων κάτι που η προηγούμενη Δημοτική αρχή δεν είχε κάνει με ορθό τρόπο, και οι πραγματικά θιγόμενοι δικαιώθηκαν.

Στο άμεσο μέλλον ακολουθούν και άλλα νέα για το σχέδιο πολεοδομικών ενοτήτων της Παλλήνης