Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δίπλα στην Εκπαιδευτική Κοινότητα ο Δήμος Παλλήνης

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία
για περισσότερες
«Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σύγχρονα και ανοιχτά σχολεία στην τοπική κοινωνία. Διαβεβαιώνω εκπαιδευτικούς και γονείς ότι οι συνεργάτες μου και εγώ δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Στο δύσκολο έργο σας εμείς ως δήμος θα είμαστε δίπλα σας, η πόρτα μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή στην μαθητική κοινότητα. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους».

Με αυτά τα λόγια χαιρέτισε την Εκπαιδευτική Κοινότητα ο Δήμαρχος Παλλήνης κατά τη σημερινή τελετή του Αγιασμού.


Ιδιαίτερα συμβολική και η παρουσία του Δημάρχου στα εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα που μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και προσπάθειες παραδόθηκε επιτέλους προς χρήση και ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του.

Το Δελτίο Τύπο του Δήμου λέει: 
Kοντά σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Θανάσης Ζούτσος και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργική διάθεση και αισιοδοξία.
Ο κ. Ζούτσος παρευρέθη στον καθιερωμένο αγιασμό σε αρκετά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των τριών δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου καλλικρατικού δήμου καθώς και στα εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Γέρακα που μόλις ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε λειτουργία.
Μιλώντας σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Κος Ζούτσος επισήμανε ότι παρά τις περικοπές που έχουν επιβληθεί στην κρατική επιχορήγηση των δήμων και την συρρίκνωση του προϋπολογισμού του δήμου, η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε ο τομέας της παιδείας να μην επηρεαστεί καθόλου από τις πολιτικές αυτές αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να εξασφαλίσει ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις και υποδομές για τους μαθητές της πόλης μας.
Συγκεκριμένα δήλωσε : «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σύγχρονα και ανοιχτά σχολεία στην τοπική κοινωνία. Διαβεβαιώνω εκπαιδευτικούς και γονείς ότι οι συνεργάτες μου και εγώ δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Στο δύσκολο έργο σας εμείς ως δήμος θα είμαστε δίπλα σας, η πόρτα μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή στην μαθητική κοινότητα. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους! ».