Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδρομή σε Μυκήνες – Ναύπλιο – Επίδαυρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρακα "Η ΠΗΓΗ"

Ο Σύλλογός ΠΗΓΗ, προγραμματίζει εκδρομή για Μυκήνες – Ναύπλιο – Επίδαυρο με ξενάγηση στους αντίστοιχους αρχαιολογικούς χώρους (η ξενάγηση είναι ευγενική προσφορά του μέλους του Συλλόγου μας και αρχαιολόγου – ξεναγού κ. Άγγελου Κοκκαλιάρη) για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καλούνται οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογό μας στα τηλέφωνα: 210 6049206 (λειτουργεί αυτόματος τηλεφωνητής για να αφήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί τους, ή στο τηλ. 6944310339 (κ. Δήμητρα Μανιού).

Επίσης μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία μας Έβρου 25 κάθε Τετάρτη 7:00 – 10:00 μ.μ

Εκδρομή

Ναι, στο Σύλλογο «ΠΗΓΗ» αποφασίσαμε να πάμε εκδρομή. Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι οικονομικά δύσκολες, όμως κοινωνικά, πνευματικά και ψυχολογικά, είναι ακόμη δυσκολότερες και επιβάλλεται ν’ αντισταθούμε και να κρατηθούμε όρθιοι, γελαστοί και ωραίοι σαν Έλληνες. Θα πάμε εκδρομή στις Μυκήνες, το Ναύπλιο και την Επίδαυρο. Όλοι σίγουρα στα μαθητικά μας χρόνια θα έχουμε ξανάπαει, είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των σχολείων και επειδή οι άνθρωποι στα δύσκολα ξαναγυρίζουν στα παλιά για να πάρουν δυνάμεις, έτσι και μεις διαλέξαμε να ξαναζήσουμε την εμπειρία μιας εκπαιδευτικής εκδρομής. Θα έχουμε ξεναγό τον Άγγελο Κοκκαλιάρη, που είναι και αρχαιολόγος, ο καλύτερος συνδυασμός και θα θυμηθούμε τα μαθητικά μας χρόνια. Θα βρεθούμε στο Βασίλειο των Μυκηνών, θα περπατήσουμε στη παλιά πόλη του Ναυπλίου και θα βρεθούμε σε ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά μνημεία διδαχής του όλου κόσμου. Την Επίδαυρο. Όλοι οι Έλληνες έχουμε πληγεί οικονομικά. Πρέπει με κάθε θυσία να μην επιτρέψουμε να πληγούμε κοινωνικά, πνευματικά και ψυχολογικά. Η κοινωνική επαφή και η ψυχαγωγία, λειτουργούν δυναμωτικά και θεραπευτικά. Η αγωγή της ψυχής, ενισχύεί ανοσοποιητικό σύστημα. Η πνευματική τροφή, λειτουργεί αφυπνιστικά, δημιουργεί αντιστάσεις, σωστή κρίση και εγρήγορση. Επιστροφή στις παλιές καλές συνήθειες λοιπόν. Κοινωνική επαφή, πνευματική τροφή, αγωγή της ψυχής. Ελάτε μαζί μας.