Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκατάσταση ολισθηρότητας στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Παλλήνη. Ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν

Κάντε κλικ στη φωτογραφία
για περισσότερες
Για όσους δεν ξέρετε η Ελευθερίου Βενιζέλου είναι ο δρόμος που βρίσκεται το ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΗΝΗ και στη γωνία του με τη Μαραθώνος είναι η Eurobank.

Ναι, είναι αυτός ο δρόμος που οι περισσότεροι φοβόσασταν να περάσετε γιατί σκεφτόσασταν ότι θα σας γλιστρήσει το αυτοκίνητο προσπαθώντας να ξεκινήσει από το φανάρι.
Ναι είναι ο δρόμος που αρκετοί από σας προσπαθούσατε να "ανεβείτε" αλλά το αυτοκίνητό σας αρνιόταν, "σπινάροντας" ατελείωτα.

Ναι είναι ο δρόμος που είχε χαραγμένο τσιμέντο για οδόστρωμα
Ναι είναι ο δρόμος που αν και δίνει "διέξοδο" προς Αθήνα ελάχιστοι τον προτιμούσαν με αποτέλεσμα να "φορτώνει" η Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο της Παλλήνης.

Ε' λοιπόν τέλος σε όλα αυτά. Περάστε άφοβα, ο δρόμος δεν γλιστράει πια. 

Στα πλαίσια υλοποίησης μελέτης οδοποιίας εντός σχεδίου οδών της Παλλήνης, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ολοκληρώθηκε και η αποκατάσταση της ολισθηρότητας της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου με ανακατασκευή της στο τμήμα από Φειδιππίδη έως Λεωφ. Μαραθώνος.

Πρόκειται για ένα έργο που λύνει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που πραγματικά αναρωτιέμαι (και φαντάζομαι ότι μαζί μ' εμένα αναρωτιούνται κι άλλοι) γιατί δεν είχε γίνει εδώ και τόσα χρόνια. 

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παλλήνης