Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Δήμος Παλλήνης καλεί τους παραγωγούς να συμμετάσχουν στις παρεμβάσεις του στο καταναλωτικό κίνημα

Ο Δήμος Παλλήνης ως ο πρώτος Δήμος πανελλαδικά που έφερε στην τοπική αυτοδιοίκηση τις δράσεις παρέμβασης στο καταναλωτικό κίνημα, με την απευθείας προμήθεια καταναλωτικών προϊόντων από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι μετά από την διανομή πατάτας και ελαιόλαδου σε δημότες και κατοίκους του Δήμου Παλλήνης ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ευρύτερα την διάθεση αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» .

Ως εκ τούτου ΚΑΛΟΥΜΕ τους παραγωγούς και τους προμηθευτές αγροτικών προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Παλλήνης ειδικά για την δράση αυτή με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των παραγωγών .

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr μέχρι την Τρίτη 31/7/2012 θα μπορούν οι παραγωγοί να δημιουργήσουν λογαριασμό και να καταχωρήσουν την προσφορά τους (τιμή, ποσότητα, διαθεσιμότητα, χαρακτηριστικά προϊόντος) αλλά και να δουν τις προσφορές άλλων προμηθευτών.

Ο Δήμος Παλλήνης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσφορών θα επιλέξει τις συμφερότερες προσφορές για τους καταναλωτές με σκοπό να προγραμματίσει μια δράση μαζικής διανομής στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης, οι προσφορές μπορούν να αποσταλούν με FAX στο 210 6612965.