Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Ψηφίζω "Γρηγόρη Λαμπράκη"

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" που υλοποιείται από τον όμιλο Εταιριών Procter & Gamble και Carrefour Μαρινόπουλος, οι δύο εταιρίες θα στηρίξουν 5 Αθλητικούς Χώρους σε όλη την Ελλάδα με έως €10.000 ανά κέντρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε Κέντρου, αθλητικό εξοπλισμό ή εναλλακτικά, μερική ανακαίνιση του χώρου τους.

Ο Δήμος Παλλήνης συμμετέχει σ' αυτήν πρωτοβουλία με το Γυμναστήριο «Γρηγόριος Λαμπράκης» και σας καλεί όλους να στηρίξετε αυτή την υποψηφιότητα.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για το κοινό, ξεκινά το Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 έως και Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 και θα πραγματοποιηθεί μέσα από το site www.stirizoathlitismo.gr στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα βήματα για την καταχώρηση κάθε ψήφου.

Συνοπτικά, η διαδικασία προβλέπει ότι έως και τις 28/7/2012, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε 10 προεπιλεγμένους Αθλητικούς χώρους, αυτόν που θέλει να υποστηρίξει.

Τα 5 πρώτα σε ψήφους Κέντρα θα ανακοινωθούν στο κοινό στις 31/8/2012.

Η διαδικασία είναι απλή, δεν απαιτεί καταχώρηση στοιχείων ή mail. Μπείτε στο www.stirizoathlitismo.gr και ψηφίστε. Επίσης προωθήστε το σε γνωστούς και φίλους.