Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Συζήτηση για την πρόληψη της Εγκληματικότητας από το Τοπικό Συμβούλιο της Ανθούσας

Με μοναδικό θέμα τη συζήτηση για την πρόληψη της Εγκληματικότητας συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας την Τετάρτη 11/07/2012.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μίλησαν δίνοντας κατευθυντήριες οδηγίες πρόληψης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος και ο Διοικητής Ασφαλείας κος Παναγιώτης Φουτσίτζης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος συνεχάρη το Τοπικό Συμβούλιο της ΔΕ Ανθούσας για την πρωτοβουλία του, και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Δήμου στην κατεύθυνση της πρόληψης της Εγκληματικότητας.
Ο Διοικητής Ασφαλείας κος Παναγιώτης Φουτσίτζης παρουσίασε τους κινδύνους αλλά και τρόπους ώστε να προλάβουμε τους περισσότερους από αυτούς.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι παρευρισκόμενοι που έθεσαν τις ερωτήσεις τους και έκαναν τις προτάσεις τους.
Πέρα από την ενημέρωση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ Δήμου, Αστυνομίας και κατοίκων οι οποίοι έλαβαν απαντήσεις στα όποια ερωτήματα έθεσαν.

Η συζήτηση αυτή ήταν η 2η που έγινε στο Δήμο Παλλήνης σχετικά με το ζήτημα της εγκληματικότητας. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη ενημέρωση-συζήτηση που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.