Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα και Ευχές Δήμαρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με την ευκαιρία των Αγιων ημερών και την γέννηση του Θεανθρώπου θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές μου για σας και τις οικογένειές σας. Ευχές που πρέπει να συνοδεύονται από την αισιοδοξία για μια ηθική ανάταξη του δοκιμαζόμενου λαού μας στις δύσκολες εποχές που ζούμε.Μια αισιοδοξία που μπορούμε να την αντλήσουμε από τα πρώτα δείγματα αλληλεγγύης και κοινωνικής εγρήγορσης που παρατηρούμε γύρω μας.

Τις μέρες αυτές συνηθίζεται και επιβάλλεται να κάνουμε τον απολογισμό μας, να αναλογιζόμαστε λάθη και παραλείψεις και από αυτά να παίρνουμε την δύναμη της ευχής και του προγραμματισμού για το μέλλον μας για το νέο έτος που έρχεται.

Η ελληνική κοινωνία, κόντρα στην κατάθλιψη και στην κατήφεια που επιβάλει η σκληρή πραγματικότητα, δείχνει ότι ξέρει να αντιδρά. Μπορεί να αγωνίζεται και να βρίσκει λύσεις. Οι μέρες αυτές μας έδειξαν ότι η τοπική μας κοινωνία ανταποκρίθηκε σε κάθε κάλεσμα και πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου και κατανόησε τις επιλογές που μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη, ποιότητα ζωής και κοινωνική σταθερότητα χωρίς αποκλεισμούς.

Από αυτά λοιπόν τα πρώτα δείγματα εγώ και οι συνεργάτες μου αντλούμε μια απεριόριστη αισιοδοξία, γεμίζουμε δύναμη για παραπάνω προσπάθεια και προσφορά και απευθύνουμε ευχές με αντίκρισμα.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας, τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μου, υγεία, κάθε ευτυχία, εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων σας και δύναμη για μια ελπιδοφόρα επανεκκίνηση που θα δώσει και πάλι χαμόγελα στα πρόσωπά σας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης
Αθανάσιος Ζούτσος