Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Δέματα Αγάπης» μοιράστηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Δήμο Παλλήνης

Δέματα Αγάπης με δώρα και είδη διατροφής για τις γιορτές των Χριστουγέννων μοίρασε ο Δήμος Παλλήνης σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας και σε οικογένειες της πόλης που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης ήταν άποροι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που ανήκουν σε πολύτεκνες και μονογονεικές οικογένειες, άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι και άλλοι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.

Σημαντική ήταν η προσφορά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, των σχολείων της πόλης μας αλλά και συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα ανθρωπιάς, προσφέροντας τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α δίνοντας ένα μάθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Ο Δήμος Παλλήνης στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ένα δίκτυ ασφαλείας για τους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους συμπολίτες μας μεριμνά διαρκώς διοργανώνοντας δράσεις που στηρίζουν και ανακουφίζουν την ελληνική οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο δράσης του θεσμοθέτησε και προχώρησε στην λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ που με αντικειμενικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στηρίζει διαρκώς συμπολίτες μας που χρειάζονται την βοήθεια μας.