Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο τρόπος του Μπάρνεϊ (Barney's Version), στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην προβολή της ταινίας "Ο τρόπος του Μπάρνεϊ - Barney's Version".
​​​​​​​​​​​​​​​​Είσοδος-Εισφορά 3€
ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30

Υπόθεση
Ο Μπάρνεϊ δεν έχει κάνει και λίγα πράγματα στη ζωή του. Επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός, έζησε μια έντονη μποέμικη ζωή κατά τα νεανικά του χρόνια στη Ρώμη, αγαπάει τις γυναίκες, τα πούρα και το ποτό, παντρεύτηκε τρεις φορές, έχει τρία παιδιά, απεχθάνεται τους συγγραφείς κι εξοργίζεται με όσους αμφισβητούν το δικό του μοντέλο ζωής. Όταν το βιβλίο κάποιου άσπονδου φίλου της νεανικής του ζωής κατηγορεί τον Μπάρνεϊ για πολλά, ακόμα και για φόνο, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα τού αντιπάλου του και θα γράψει την ιστορία του συμπληρώνοντας καρέ-καρέ τα κομμάτια του παζλ της ζωής του. 

Λίγα Λόγια
Καναδέζικη δραμεντί, του 2010 που διαρκεί 134 λεπτά.
Μία ιδιότυπη ιστορία με εξαιρετικές ανδρικές ερμηνείες! Το πνεύμα του Καναδού συγγραφέα Μορντεκάι Ρίχλερ (η ταινία βασίζεται στο τελευταίο μυθιστόρημά του) παραμένει άθικτο, κρουστό και έντονα αυτοσαρκαστικό, με τέλειο εκφραστή τον Πολ Τζιαμάτι σε μια πλούσια, απολαυστική ερμηνεία, ντροπιαστικά κωμική, που φτάνει να ραγίσει καρδιές στο τέλος και για την οποία απέσπασε Χρυσή Σφαίρα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Richard J. Lewis
Σενάριο : Mordecai Richler (μυθιστόρημα), Michael Konyves
Πρωταγωνιστές : Paul Giamatti, Rosamund Pike, Jake Hoffman, Dustin Hoffman
Τρέιλερ Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.
Πρόγραμμα Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ