Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Πολιτιστική Άνοιξη 2017 - «23η Χορευτική Συνάντηση Δήμου Παλλήνης»

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, μετά από αναβολή λόγω κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε η 23η Χορευτική Συνάντηση του Δήμου μας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Αυτή τη φορά ο καιρός ήταν σύμμαχος μας και έτσι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μακεδονία, Κυκλάδες, Θράκη, Ήπειρος αποτέλεσαν ενδεικτικούς σταθμούς της «χορευτικής πορείας» στο χάρτη της χώρας στους οποίους μεταφερθήκαμε μέσω της μουσικής και του χορού.

Εντυπωσιακές φιγούρες, πλήρης συντονισμός, αρμονία και φυσικά κέφι και ζωντάνια ήταν μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που μετέτρεψαν την βραδιά σε υπέροχο ψηφιδωτό ανθρώπων και συναισθημάτων όπου η αγάπη για την παράδοση και το χορό αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι θεατές είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά πλούσιο και άρτια δομημένο πρόγραμμα το οποίο ανέδειξε το ταλέντο τόσο των δασκάλων όσο και των συμμετεχόντων.

Θέρμα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους δάσκαλους των τμημάτων:κ.Έρη Κονδάρα, κ. Νικητόπουλο Ηλία και κ. Γαβρά Δημήτρη οι οποίοι κάθε χρόνο καταφέρνουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και τις προσδοκίες μας.