Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015 - 2016 από τον Δήμο Παλλήνης

Τη χαρά της επιτυχίας των νέων πλέον φοιτητών και τις πρώτες τους εμπειρίες ως μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, μοιράστηκαν οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ της σχολικής χρονιάς 2015-16, με τη δημοτική αρχή, τους καθηγητές και τους γονείς τους, αλλά και πλήθος φίλων τους.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνάσιου και Λυκείου Παλλήνης τιμήθηκαν οι 450 επιτυχόντες για τους κόπους τους, ενώ όλοι τους ευχήθηκαν να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους.

Τα χαμόγελα και τα αισιόδοξα βλέμματα μαθητών, γονέων και φίλων περίσσευαν!

Στους επιτυχόντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα - ως μία συμβολική πράξη αναγνώρισης των κόπων που κατέβαλαν - από το Δήμαρχο Παλλήνης, τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ.Γιώργο Μπούρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ.Πέτρο Φιλίππου, με τις ευχές για καλές σπουδές και σταδιοδρομία.

Το θερμό και συγκινησιακό κλίμα διάνθισε το μουσικό σύνολο «Τζαζ και αυτοσχεδιασμός», υπό την καθοδήγηση του καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης κ.Γιώργου Δούση, που δέχθηκε επίσης θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.