Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κατάμεστο το Οινοποιείο Πέτρου στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΛΛΗΝΕΑ

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Στο κατάμεστο Οινοποιείο Πέτρου πραγματοποίησης την ετήσια Γενική του Συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Σύλλογος ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ.

Η προσέλευση των μελών αλλά και των φίλων του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή (πέρα από τα γεμάτα καθίσματα στο Οινοποιείο Πέτρου υπήρχαν και πολλοί όρθιοι) γεγονός που αποδεικνύει πως ακόμα και σήμερα Σύλλογοι με έργο, έχουν τη δυνατότητα να συσπειρώσουν τα μέλη τους και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε ο πλούσιος απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου, που μετράει μόλις ένα χρόνο θητείας, καθώς και ένας μίνι προγραμματισμός εκδηλώσεων για την τρέχουσα χρονιά.

Επίσης βραβεύτηκαν ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους από τα νεώτερα μέλη.

Στην άψογα επιμελημένη εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης video με την μέχρι σήμερα πορεία του Συλλόγου και τις πλούσιες δράσεις του.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Παλλήνης ο οποίος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τη δράση του και το ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία σε σειρά σημαντικών γεγονότων.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε το χαιρετισμό του Δημάρχου αλλά και τις τιμητικές απονομές στα ιδρυτικά μέλη του Παλληνέα.

Θα σημειώσω πως για μένα έχει πολύ μεγάλη αξία ότι το video "τραβήχτηκε" από έναν παλιό Γερακιώτη, τον Βασίλη Δημητριάδη ο οποίος είναι και μέλος των Διοικήσεων επί σειρά ετών του άλλου ιστορικού Συλλόγου της περιοχής μας, της ΠΗΓΗΣ, 



Προσωπικά δεν έχω παρά να συγχαρώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλληνέα για την πλούσια δράση του και να του ευχηθώ να έχει το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσει έτσι και καλύτερα.