Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Nέα ημερομηνία για την 9η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από το Δήμο Παλλήνης

Μετά από τη μεγάλη ζήτηση που προέκυψε από κατοίκους του Δήμου Παλλήνης, αλλά και πληθώρα παραγωγών από όλη των Ελλάδα που θέλουν να διαθέσουν τα ποιοτικά τους προϊόντα, οι παραγγελίες αλλά και η παράδοση των προϊόντων της 9ης Διανομής Προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» του Δήμου Παλλήνης, θα γίνουν με μία εβδομάδα παράταση.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ο Δήμος Παλλήνης κατάφερε να δημιουργήσει και να εδραιώσει ως θεσμό που «Προσφέρει - Νοιάζεται - Στηρίζει», για 9η φορά, διοργανώνει τη Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης.

Κάντε τις παραγγελίες σας έως και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, hλεκτρονικά χωρίς κανένα κόπο και ταλαιπωρία, στη σελίδα που δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης: www.marketpallinis.gr, ή στα Δημοτικά Καταστήματα και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου ΠαλλήνηςΗ Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης.

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
  • Το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).