Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Εσκεμμένες ανακρίβειες ή άγνοια από τη ΓΓ Διαχείρησης Κοινοτικών Πόρων; Έντονη απάντηση Ζούτσου

Απίστευτο θράσος επέδειξε η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων κα Δαλλαπόρτα Αννα, όταν σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε ότι δεν υπήρξαν περικοπές στις εγκεκριμένες θέσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ-ΕΕΤΑΑ και ότι για όλο αυτό φταίνε οι Δήμοι που ανακοίνωσαν ως εγκεκριμένες τις θέσεις που ζήτησαν.

Προφανώς αν και υπεύθυνη δεν γνωρίζει ούτε τη διαδικασία, ούτε και έχει παρακολουθήσει τις ανακοινώσεις της ΕΕΤΑΑ. Εκτός εάν γνωρίζει και αυτά που είπε τα είπε είναι για να καλύψει την ανακολουθία και πιθανότατα την ευθύνη της

Οι θέσεις ήταν εγκεκριμένες, ανακοινώθηκαν ως τέτοιες από την ΕΕΤΑΑ, οι γονείς είδαν τα ονόματά τους στους προσωρινούς πίνακες και όλα άλλαξαν στους οριστικούς πίνακες των Ωφελούμενων. 

Το γιατί δεν το ξέρουμε ακόμα και δικαίως μπορούμε να συμπεράνουμε τα πάντα μέχρι να υπάρξει σοβαρή επίσημη ανακοίνωση και όχι οι αστειότητες και οι ανακρίβειες της κας Δαλλαπόρτα. 

Φταίει η ΕΕΤΑΑ γιατί ενέκρινε θέσεις χωρίς να υπάρχουν χρήματα; 
Φταίει η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων γιατί έχει δώσει τα χρήματα του προγράμματος αλλού; 
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. 
Ας αναλάβει κάποιος-κάποτε σ' αυτή τη χώρα τις ευθύνες του. 
Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις της, η κα Δαλλαπόρτα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί.

Κύριοι χρωστάτε μια απάντηση στους γονείς. Όχι σε μας. Ο Δήμος Παλλήνης όπως έχει ήδη ανακοινώσει θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να καλύψει πλήρως τη δυναμικότητα των Βρεφονηπιακών σταθμών του.
Εσείς είστε αυτοί που οι πράξεις σας διαλύουν τις κοινωνικές δομές, δημιουργείτε εμπόδια και προσκόμματα και στη συνέχεια με ψεύδη και ανακρίβειες προσπαθείτε να τα μπαλώσετε. 

Στις ανακρίβειες της κας Δαλλαπόρτα, απάντησε οργισμένα, μέσα από την ίδια εκπομπή της ΝΕΤ-FM ο Δήμαρχος Παλλήνης. 

Ακούστε το Δήμαρχο Παλλήνης