Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρόσκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας για τη "μπλε" πανσέληνο

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας Αττικής προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, το βράδυ της 31 Αυγούστου 2012 τελευταία νύχτα του καλοκαιριού, στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου Αιγίου 1 και Μεσσήνης, προκειμένου να αποχαιρετήσουμε το Καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το Φθινόπωροσε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε τη δεύτερη πανσέληνο στον ίδιο μήνα, κάτι που συμβαίνει κάθε 2,72 χρόνια και ονομάζεται "μπλε" πανσέληνος. Η επόμενη "μπλε" πανσέληνος θα είναι στις 31 Ιουλίου 2015.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε αποφασίστηκε να είναι η είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ο Σύλλογος θα κεράσει "σουμάδα" που φτιάξαμε από τα αμύγδαλα του κήπου μας, θα προσφερθούν τσίπουρο και κρασί καθώς και εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου.
Για εμπλουτισμό του μπουφέ μας κάθε προσφορά σε εδέσματα είναι ευπρόσδεκτη.
Έχουμε φροντίσει και για τη μουσική, εσείς ελάτε μαζί με τους συγγενείς και φίλους σας και κόντρα στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας θα γλεντήσουμε χορεύοντας και τραγουδώντας.
ΤΟ Δ. Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ακολουθεί η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αιγίου 1 & Μεσσήνης Ανθούσα Αττικής
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή το βράδυ (20:30) της 31 Αυγούστου 2012,στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου μας, για να αποχαιρετήσουμε το Καλοκαίρι και να υποδεχθούμε το Φθινόπωρο .
Σε μια βραδιά με πανσέληνο θα σας κεράσουμε σουμάδα, τσίπουρο, κρασί και μεζεδάκια που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου μας.
Έχουμε φροντίσει και για τη μουσική, εσείς ελάτε με τους φίλους σας και κόντρα στις δύσκολες μέρες να διασκεδάσουμε όλοι μαζί γιατί μας χρειάζεται.
Κάθε προσφορά σε μεζεδάκια, για ενίσχυση του μπουφέ μας, είναι δεκτή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ