Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Life Coaching Day από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι είναι οι στόχοι σας στη ζωή και γιατί; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι συχνά οι στόχοι μας αφορούν πράγματα που μας αφορούν μεν αλλά που δεν εστιάζουν σε εμάς τους ίδιους; Σήμερα, αφιερώνουμε τον περισσότερο από τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα σωρό πράγματα εκτός από εμάς τους ίδιους. Σκεφτείτε πόση ενέργεια, αγάπη, φαιά ουσία, προσπάθεια και χρόνο παράγετε, διοχετεύετε και ξοδεύετε καθημερινά! Δεν θα ήταν υπέροχα να μπορούσατε να κρατήσετε μέρος όλων αυτών για εσάς; Το Life Coaching είναι ένας τρόπος να φέρετε πραγματική αλλαγή στη ζωή σας.

Μια τέτοια εκδήλωση διοργανώνει την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:30, ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα με ομιλήτρια τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, πρωτοπόρο Coach στην Ελλάδα. 

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Σχολείου.

Η Δρ. Μαλλέρου μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
 Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογία της στο Coaching. 
H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και θα είναι κοντά μας να μας εμπνεύσει με ιδέες και συμβουλές για να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. 
Λίγο πριν το καλοκαίρι, η Δρ. Μαλλέρου εμπνεύστρια του θεσμού 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ' θα μας θυμίσει τρόπους που θα βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε πιο εύκολα στους πολλαπλούς σημαντικούς ρόλους της καθημερινότητάς μας, αλλά και τα συστατικά της ευτυχίας ώστε να διατηρήσουμε τη ζωντάνια και την καλή διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα!