Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε μουσικά σχήματα για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής από το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής είναι ένα πολιτιστικό γεγονός, που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 21-24 Ιουνίου σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ενώ το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της.

Το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο (ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ) συμμετέχει σε αυτή διοργανώνοντας, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης, Γιορτή Μουσικής στην πλατεία του Γέρακα, στις 24 Ιουνίου και ώρα από 19:00 μέχρι 24:00.

Καλούμε λοιπόν μουσικά σχήματα και συγκροτήματα του Δήμου Παλλήνης, αλλά και από ολόκληρη την Ανατολική Αττική που θέλουν να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@athlepolis.gr μέχρι 15/6/2018.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν demoμε 3 κομμάτια από το πρόγραμμα που θα παίξουν σε μορφή mp3 τουλάχιστον 192kbps.
2. Η διάρκεια του προγράμματος να είναι έως 30 λεπτά.
3. Να δηλωθεί ο αριθμός μελών του συγκροτήματος και τα αντίστοιχα όργανα.
4. Συγκροτήματα με μέλη κάτω των 18 ετών θα πρέπει να καταθέσουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της δράσης θα έχει ο κ. Βασίλης Ράπτης διευθυντής του Τονικού Ωδείου Παλλήνης.