Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2016 - 17 & 21 Σεπτεμβρίου, Γιορτή τσικουδιάς & «ΚΡΙΣΗ; ΜΠΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»


Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου τα μέλη του συλλόγου Κρητών «Η Μεγαλόνησος» πραγματοποίησαν την πολυανανενόμενη γιορτή τσικουδιάς στο χώρο στάθμευσης του Κολυμβητηρίου Γέρακα.

Η βραδιά άνοιξε με χορευτικές ομάδες, οι οποίες μας παρουσίασαν χορούς από την Κρήτη, δίνοντας έτσι το έναυσμα για μια άκρως διασκεδαστική νύχτα με τη συμμετοχή και το κέφι του κόσμου να παραμένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, η ομάδα «Παντός Καιρού» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθούσας παρουσίασε την επίκαιρη θεατρική παράσταση «ΚΡΙΣΗ; ΜΠΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εύθυμη μουσικοχορευτική παράσταση με επιλογή σκηνών από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο οι οποίες παρά τα χρόνια που έχουν περάσει ήταν απόλυτα εναρμονισμένες με το σήμερα.

Η επίκαιρη επιλογή των κειμένων, η άρτια σκηνοθεσία της κ. Δέσποινας Μαραγκουδάκη καθώς και η χαρισματική ερμηνεία των ηθοποιών- μελών του Συλλόγου ήταν μερικά από τα εχέγγυα για να απολαύσει το κοινό ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό έργο.