Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τουρνουά στη μνήμη του Λευτέρη Τσάκωνα από το Νηρέα

Με την παρουσία φίλων, αθλητών, παραγόντων ολοκληρώθηκε το τριήμερο 28-2 & 1-2/3 2014 στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Γέρακα το τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας εφήβων στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Λευτέρη Τσάκωνα.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σύλλογοι του ΝΟ Βουλιαγμένης, ο ΑΟΠ Φαλήρου & ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Επίσης ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει και η ομάδα του ΓΣ Ηρακλή Θες/νικής αλλά λόγω ασθένειας τριών αθλητών του ματαιώθηκε η αποστολή.

Πρώτος νικητής αναδείχτηκε η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης με δεύτερη την ομάδα του ΑΟΝ Γλυφάδας και τρίτη αυτή του ΑΟΠ Φαλήρου.

Η απονομή στους νικητές έγινε από τους γονείς και τα αδέλφια του Λευτέρη και αφού ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους ευχήθηκαν το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί και να διεξάγετε κάθε χρόνο.

Κλείνοντας τη εκδήλωση δόθηκε από όλους η υπόσχεση να συναντηθούμε όλοι του χρόνου για να επαναλάβουμε αυτή την ωραία διοργάνωση και να τιμήσουμε τον αθλητή μας που τόσο αγάπησε το άθλημα της υδατοσφαίρισης και το σύλλογο του Νηρέα Γέρακα.