Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Παρά τις προσπάθειες, με επιτυχία έγιναν οι τρεις πρώτες συναντήσεις του Δημάρχου με τους κατοίκους

Τρεις συναντήσεις του Δημάρχου με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε (3/3-8/3). Στην Κάντζα, στο Σταυρό και στο Οινοποιείο Πέτρου με αναφορά στους κατοίκους των περιοχών Κάντζα, Σταυρός, Κέντρο Παλλήνης, Καραούζι, Λόφος Έντισον, Άγιος Αθανάσιος, Λόφος Παλλήνης.

Εντυπωσιακότερη σε συμμετοχή, η συγκέντρωση της Κάντζας, όπου η αίθουσα του 3ου Δημοτικού αποδείχτηκε μικρή με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάτοικοι και έξω από την αίθουσα. Ήταν οι ίδιοι κάτοικοι που απομόνωσαν αμέσως όσους δεν είχαν έρθει να συζητήσουν αλλά να αντιπαρατεθούν με προεκλογική διάθεση στη Δημοτική αρχή. Και στην Κάντζα αλλά και στην Παλλήνη έγινε ξεκάθαρο πως οι κάτοικοι δεν συμμετέχουν στη διαβούλευση για να παρακολουθήσουν προεκλογικές αντιπαραθέσεις και όσοι προσπάθησαν να μετατρέψουν τις συναντήσεις σε τέτοιες, εισέπραξαν την αποδοκιμασία.

Στις συναντήσεις αυτές δόθηκαν έγκυρες απαντήσεις δια στόματος Δημάρχου, σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί σε κάθε μια από τις παραπάνω περιοχές ή στο σύνολο του Δήμου.


Παρά τις προσπάθειες ο εποικοδομητικός και δημοκρατικός διάλογος επεκράτησε.