Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έναρξη παραγγελιών για την 9η διανομή "προϊόντων χωρίς μεσάζοντες"

Από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ξεκινά η γνωστή πια σε όλους διαδικασία παραγγελιών για προϊόντα χωρίς μεσάζοντες. Οι παραγγελίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσα από το www.marketpallinis.gr, είτε στα Δημοτικά Καταστήματα και των τριών ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης.

Μετά την ολοκλήρωση των παραγγελιών, θα ακολουθήσει η διανομή των προϊόντων, η 9η στη σειρά που γίνεται από το Δήμο Παλλήνης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το επόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.
Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν. 
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
  • Το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).