Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Οίκος ευγηρίας "Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ" την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης, σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση Οίκος Ευγηρίας "Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ", διασκευή του έργου του Μανώλη Κορρέ, από τη θεατρική ομάδα «ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ» του ΦΕΣ "H ΚΑΝΤΖΑ", την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ» (Λεωφ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη).

"Μεγάλη επιτυχία είχε το ανέβασμα του έργου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης στο Γέρακα στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2013.

Με μεγάλη ευχαρίστηση αποδεχτήκαμε την πρόταση του Δήμου μας να ανεβάσουμε το έργο στο «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ».

Το cast του «ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ» απαρτίζεται από «ηθοποιούς» κατοίκους όλοι της Κάντζας με μεράκι και οίστρο επαγγελματία ηθοποιού.

Η σκηνοθέτης μας κ. Σάσα Γκούβελου που είναι η καρδιά της θεατρική μας ομάδας από το Νοέμβριο του 1997 με νεανικό κέφι διδάσκει έργα του Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η θεατρική μας ομάδα έχει συμμετάσχει σε τοπικά φεστιβάλ, παγκόσμιες ημέρες θεάτρου κλπ της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Το πιο πάνω έργo θα παιχτεί επίσης στις 13 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Χολαργού.

Για τα μελλοντικά μας σχέδια θα σας ενημερώσουμε τον Ιανουάριο του 2014".

Για τη θεατρική ομάδα
Θέμης Τακτικός