Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Νέο Αθλητικό Σωματείο - ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. η επωνυμία του

Ένα νέο Αθλητικό Σωματείο δημιουργήθηκε στην πόλη μας με στόχο όπως λένε οι ιδρυτές του να δραστηριοποιηθεί σε χώρους στους οποίους δεν έχουν δραστηριοποιηθεί άλλα Σωματεία. 

Ενδεικτικά αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου η Αγωνιστική Ρυθμική η Γυμναστική, το Σκάκι, ο Μοντελισμός Ε-learning, τα Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, η Αγιογραφία, το Φελτ, και η Δημιουργία Ιστοσελίδων. 

Προσωπικά τους εύχομαι καλή επιτυχία. 

Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου:

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.) αποτελεί μία νομική οντότητα. Έτσι η ιδέα, αλλά και το όνειρο ανήσυχων δημοτών μας οδεύει πλέον το δύσκολο δρόμο της ενσάρκωσης και υλοποίησης.

Με σκοπό την πνευματική εξύψωση των μελών του, την ανάπτυξη του ευγενούς πνεύματος της συναδέλφωσης, της άμιλλας, αλλά και την συμμετοχή του σε επιστημονικές, τεχνολογικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. αναζητεί τη διαφορετικότητα, την αγωγή και την αξιοποίηση, στις βάσεις των ανθρωπιστικών αρχών και των ιδεωδών, χωρίς μάταιες φιλοδοξίες και υλικά οφέλη.

Με τη φιλοδοξία να ενεργοποιηθεί σε χώρους, που δεν έχουν ανάλογα σωματεία δραστηριοποιηθεί, το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. προσβλέπει, ενδεικτικά, στους εξής τομείς:

Αγωνιστική Ρυθμική Γυμναστική, Σκάκι, Μοντελισμός Ε-learning , Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, Αγιογραφία, Φελτ, Δημιουργία Ιστοσελίδων κ.λπ..

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, θα επιδιώξει κάθε δυνατή και απαραίτητη προσπάθεια, ώστε το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ να αγκαλιάσει το ενεργό κομμάτι των συμπολιτών μας που δραστηριοποιείται ή θέλει να δραστηριοποιηθεί σε κάποιον από τα παραπάνω τμήματα, ενώ θα είναι ανοικτό σε κάθε πρόταση (εντός των στόχων του σωματείου) για καινοτόμες ιδέες και τμήματα.