Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης - Έναρξη προβολών την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Η κινηματογραφική λέσχη Παλλήνης αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη της σεζόν, με εβδομαδιαίες προβολές και με μια σειρά σεμιναρίων - εργαστηρίων γύρω από την τέχνη του Κινηματογράφου, ετοιμάζεται να καλωσορίσει το κοινό της για δεύτερη χρονιά.

Στην πρώτη προσπάθεια δόθηκε το στίγμα με προβολές ταινιών, με ειδικές εκδηλώσεις γύρω από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, με παρουσία των συντελεστών των ταινιών που προβλήθηκαν.

Η θερμή υποδοχή και η εμπιστοσύνη του κοινού, έδωσε τη δύναμη στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης, να ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες και να συνεχίσει τη νέα Κινηματογραφική περίοδο με μεγαλύτερη σιγουριά και υψηλότερους στόχους.

Το πρόγραμμα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου περιέχει ταινίες που επιλέχτηκαν με βάση την εμπειρία και κυρίως τις προτιμήσεις και απόψεις του κοινού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες που είτε παραχωρήθηκαν δωρεάν με αποτέλεσμα η είσοδος να είναι ελεύθερη, είτε ταινίες που ενοικιάστηκαν στις οποίες η είσοδος θα έχει εισιτήριο με συμβολική τιμή.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας καλεί να συμμετάσχετε ενεργά στη προσπάθειά της, ευχόμενη η νέα περίοδος να είναι για όλους ένα ευχάριστο και δημιουργικό ταξίδι κόντρα στη σκληρή πραγματικότητα.

Όλες οι προβολές θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης «Οινοποιείο Πέτρου» (Λ.Μαραθώνος 117 - δίπλα στον ΟΑΕΔ), από την Τετάρτη 6/11/2013 έως την Τετάρτη 18/12/2013 και κάθε Τετάρτη στις 21:00. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα. 

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου που είναι η πρώτη προβολή, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία «Breakfast at Tiffany’s».



Αμερικάνικη ταινία σκηνοθεσίας Μπλέικ Εντουαρτς με τους: Οντρεϊ Χεπμπορν, Τζώρτζ Πέπαρντ, Πατρίσια Νιλ.

Μια γοητευτική κοσμική συναντά ένα νεαρό συγγραφέα, ο οποίος έχει μόλις μετακομίσει στην πολυκατοικία της. Αρχίζουν να συναναστρέφονται την υψηλή νεοϋρκέζικη κοινωνία και μέσα από την ιδιαίτερη σχέση τους, ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό