Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Rotation ή ... έτσι για να πούμε κάτι;

Αν και μου είναι παγερώς αδιάφορα τα εσωτερικά της μείζονος Αντιπολίτευσης δεν μπορώ να διαβάζω ανακοινώσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα η παραίτηση του φίλτατου και πατριώτη μου Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη οφείλεται σε rotation που αποφάσισαν προκειμένου να περάσουν όλοι από όλες τις θέσεις.

Ρωτώ λοιπόν ο αφελής:
  • Πως και αποφασίστηκε αυτό έτσι ξαφνικά; Εσείς φροντίζετε τη παραμικρή σας σκέψη να τη διατυμπανίζετε παντού και αυτή μια τόσο δημοκρατική απόφαση την ανακοινώσατε μετά την παραίτηση και αφού οργιάζουν οι φήμες όπως λέτε; Να σας πω πάντως ότι προσωπικά δεν έχω ακούσει καμία φήμη, μάλλον μεταξύ σας είναι οι φήμες. 
  • Είχε ανάγκη ο πρώην Κοινοτάρχης Ανθούσας να "μάθει" περί οικονομικής επιτροπής; Μήπως επειδή δεν πρόλαβε την πρώτη φορά που μπήκε επειδή ξαναπαραιτήθηκε; 
  • Στα πλαίσια του rotation είναι και οι τρεις αλλαγές επικεφαλής; Θα υπάρξει και τέταρτη; 
Η Ανακοίνωση της μείζονος είναι η παρακάτω:  
«Η απόφαση του κυρίου Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη να παραιτηθεί από την θέση του στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Παλλήνης, αποτέλεσε μια κοινή απόφαση της παράταξής μας. Ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί, καθώς στα πλαίσια της εσωτερικής διαδικασίας να περάσουν όλα τα μέλη της παράταξης απ’ όλες τις επιτροπές (όσο αυτό είναι δυνατόν) προκειμένου να έχουν καλύτερη γνώμη και γνώση για τα ζητήματα, πραγματοποιούνται συχνότατα αυτές οι αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται και παρουσιάζεται, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα».

Μετά τα παραπάνω και επειδή εγώ είμαι καλόπιστος περιμένω και τις επόμενες παραιτήσεις στα πλαίσια του rotation. Εάν δεν υπάρξουν, τότε φίλοι μου σημαίνει ότι μας κοροϊδεύετε.