Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Για 22η χρονιά οι αγώνες στη μνήμη του Β.Μανωλόπουλου

Για 22η χρονιά Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ διοργανώνει αγώνες ανωμάλου δρόμου στη μνήμη του  Βασιλείου Μανωλόπουλου.

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 (Δημοτική Ενότητα Γέρακα), με αφετηρία την Πλατεία Μακεδονίας και ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
600μ ΜΙΝΙ, 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’, 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, 2000μ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, 4000μ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, 4000μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 6000μ ΑΝΔΡΩΝ-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό αθλητών – τριών σε κάθε αγώνισμα και συνολικά, σύμφωνα με την γενική προκήρυξη του Σ.Ε.ΓΑ.Σ. 2011.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών-τριών θα γίνονται 45-60 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα με αυτοπρόσωπη παρουσία στην γραμματεία των αγώνων επιδεικνύοντας το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

ΕΠΑΘΛΑ
Στους νικητές των κατηγοριών ΜΙΝΙ-ΑΝΔΡΩΝ θα δοθούν:
1ος Κύπελλο – Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος Μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος Μετάλλιο – Δίπλωμα
Αναμνηστικό Δίπλωμα θα δοθεί σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν.

ΙAΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) χρόνο από τη θεώρησή του.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
1) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έκδοση 2011.
2) Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον αλυτάρχη και τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Δείτε τι έγινε στους αγώνες του 2012