Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Νεοπαλλήνεια 2011

Πρόκειται για μια εκδήλωση του συλλόγου «Νέα Παλλήνη».

Το ξεκίνημα της γίνεται το 1979, όταν το τέλος του καλοκαιριού έβρισκε τους κατοίκους της περιοχής και τους φίλους τους στην πλατεία για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού και το καλωσόρισμα του φθινοπώρου. Παραδοσιακά, η γιορτή των "Νεοπαλλήνειων" γινόταν το τριήμερο πριν την έναρξη των σχολείων, καθώς οι παραθεριστές της περιοχής έφευγαν για να επιστρέψουν στις μόνιμες κατοικίες τους.

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον σταθεροποιήσει το βήμα μας, ενισχύουμε την εξωστρέφειά μας και θέλουμε όλη αυτή η ενέργεια, το κέφι και το μεράκι να περάσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο...

Η πεποίθηση ότι το καλύτερο αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι προϊόν συνεργασίας, δικαιώνεται από την έμπρακτη συμμετοχή του Δήμου και της Νομαρχίας, καθώς και από την ολοένα αυξανόμενη συμπαράσταση φίλων και υποστηρικτών.

Αγωνιζόμαστε για να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα κάνουν πιο εύκολο στον κάθε ένα να "ξεκολλήσει" από την συνήθεια του καναπέ, να βγει έξω στο κοινωνικό παιχνίδι και να θέσει τις σκέψεις, το κορμί και τα συναισθήματα του σε κίνηση...

Νεοπαλλήνεια 2011 – 3days Festival - 9-10-11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σύλλογός μας, διανύοντας πλέον την τέταρτη δεκαετία από την ίδρυσή του, διοργανώνει στα πλαίσια του κοινωφελούς χαρακτήρα του τις εν λόγω εκδηλώσεις, με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης, της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και της τοπικής, κυρίως, κοινωνίας.

Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, θεσμός πλέον, καθιερώθηκαν ως γιορτή για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού και το καλωσόρισμα του φθινοπώρου με τη νέα σχολική χρονιά.
Η είσοδος του κοινού στο χώρο των εκδηλώσεων είναι εντελώς ελεύθερη και φέτος αναμένουμε να μας επισκεφθούν, για άλλη μια φορά, περισσότερα από 3000 άτομα!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 (Νεανική βραδιά)

  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ (youtube.com/user/KokkinaX​aliaTheBand facebook.com/kokkinaxalia.​theband)
  • ΝΕΒΜΑ (facebook.com/nevma)
  • Βαγγέλης Κακουλάκης (myspace.com/vaggeliskakou​lakis)
  • Quilombo (youtube.com/quilomboafrob​razil www.quilombo.gr)
ΔΩΡΕAN μετακίνηση με πούλμαν από σταθμό Προαστιακού - Metro "Παλλήνη" προς την πλατεία σε κυκλικά δρομολόγια (από τις 20:00 ανά 20 λεπτά)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 (Λαϊκή βραδιά)

  • Οι “ΣΠΟΝΔΕΣ” με την ορχήστρα τους. Το χορευτικό συγκρότημα του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 (Παιδική βραδιά)

  • Θέατρο Σκιών για τους μικρούς μας φίλους με τον Άγγελο Αλιμπέρτη.
Χώρος:
Πλατεία Αγίου Γεωργίου ~ Νέα Παλλήνη Αττικής
(όπισθεν Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής)

Xάρτης περιοχής click here

Πληροφορίες για τις Μετακινήσεις... εδώ...

Facebook event εδώ...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (όπως πάντα)