Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73. Γράφει η Φένια Χατζηνικολάου - ετών 14

Θα έγραφα άλλο ένα επαναστατικό status αλλά ξόδεψα κάθε απόθεμα "αναρχίας" χθες το βράδυ. Πολύ κλισέ είναι θα μου πεις να κάθομαι να γράφω τις απόψεις μου μέσα από μια σημείωση στο φεισμπουκ αλλα δεν με νοιαζει και πολύ.

Όποιος άκουσε χθες τον Μιχαλολιάκο να μιλάει, θα με καταλάβει απόλυτα. Όποιος έχει φίλους 15-16 χρονών Χρυσαυγίτες επίσης θα με καταλάβει. Όποιος έχει διαβάσει Μαρξ... θα με καταλάβει.

Η Χρυσή Αυγή στην Βουλή. Μάλιστα. Το ξέρω πως το έχουμε καρααναλύσει όλοι εμείς οι επαναστάτες του καναπέ, όπως μας αποκαλείτε, αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες. Όμως δεν μπορώ, πρέπει/θέλω και εγώ να γράψω κάτι.

Θέμα 1ο: Παιδιά των 16 χρονών, χρυσαγιτάκια μου, έχετε διαβάσει ΟΛΕΣ τις θέσεις της χρυσής αυγής την οποία με τόση θέρμη υποστηρίζετε; Αν όχι, αφήστε με να σας ξεδιαλύνω την απορία που βλέπω σιγά σιγά να δημιουργείται στα μάτια σας, που πριν κάτι μήνες παρακολουθούσαν στο ΟΑΚΑ τους Πυξ Λαξ και κάποια από τα επαναστατικά τους τραγούδια.

«Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων» Εδώ θέλω κυρίως να σταθώ, εξάλλου τις θέσεις του κόμματος περί μεταναστών τις ξέρετε οπότε μην ξεκινάω... Να σας θυμίσω όμως πως πριν 50 περίπου χρόνια οι γιαγιάδες σας δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και ο βασικός τους ρόλος ήταν στην κουζίνα, το παιδικό υπνοδωμάτιο και το κρεβάτι του συζήγου. Όμορφα ε; Και όταν κάποια στιγμή όλα αυτά αλλαξαν... Τσοουυπ ήρθε η Χρυσή Αυγή να μας πάει έναν αιώνα πίσω. Μπράβο. Φαλλοκράτες...

Θέμα 2ο: Από πού και ως πού ζητάει ένα κόμμα καθαρά φασιστικό/νεοναζιστικό να εισχωρήσει σε έναν καθαρά δημοκρατικό θεσμό; Χμμ... Μήπως για να τον διαλύσει από μέσα; Και μην μου αρχίσετε τα "εθνικιστές είμαστε και όχι ναζί" γιατί, μα την αλήθεια θα ερθω για live debate. Όταν κύριε, μου έχεις την σβάστιγκα για σημαία, όταν ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τον χίτλερ, όταν χαιρετάς ναζιστικά, όταν ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, λεγεσαι φασιστας, λεγεσαι ναζι!

Θέμα 3ο: Τώρα τελευταία πήρε το αυτί μου κάτι παιδάκια να λένε πως ο χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός αλλά αρχαιοελλήνικος. Καταρχήν, διαφωνώ κάθετα. Δεύτερον και αρχαιοελληνικός να είναι τον επωμίστικαν οι ναζί άρα δεν είναι γιάννης είναι γιαννάκης.." που λέει και μια φίλη.

Θέμα 4ο: Μην αποκαλείται τους εαυτούς σας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όταν ασπάζεστε μια καθαρά γερμανική φιλοσοφία/νοοτροπία, έναν καθαρά γερμανικό χαιρετισμό κλπ...

Και τέλος... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΩΛΟΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.

ΥΓ: "ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ 'ΧΕΤΕ"

ΥΓ: "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" πρόσταξε σήμερα ο κάποιος χρυσαυγιτης την ώρα που έμπαινε μέσα ο Μιχαλολιάκος. Και ναι κυρίες και κύριοι, ο φασισμός μόλις ξεκίνησε!

αυτά.

όποιος θέλει, τα λέμε και από κοντά. θα υπερασπιστώ τα παραπάνω πολύ καλύτερα face to face...