Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Συναυλία Παιδικών Χορωδιών

Όπως ήταν προγραμματισμένο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Πολιτιστικής Άνοιξης Δήμου Παλλήνης 2012», τη θεατρική παράσταση «Όνειρο Θερινής Νύχτας» από το Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα Δημοτικής Ενότητας Γέρακα, ακολούθησε η συναυλία Παιδικών Χορωδιών το Σάββατο 12 Μαϊου που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα.

Στη συναυλία συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Γέρακα και η Παιδική Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης υπό τη διεύθυνση της κας Μιχαηλίδη Φερενίκης και της κας Φερετζάκη Μαριάννας αντίστοιχα. Πιάνο έπαιξε ο εξαίρετος πιανίστας και δάσκαλος πιάνου στο δημοτικό πρόγραμμα της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα κ. Καλαβρυτινός Άγις, ενώ στο φλάουτο ήταν η κα Μακρή Μελίνα.

Τα παιδιά ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών αλλά και γνωστές ξένες επιτυχίες στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ακολουθεί η θεατρική παράσταση «Στο Ινδιάνικο Χωριό», το Σάββατο 19 Μαϊου στο Οινοποιείο Πέτρου από τις Ομάδες «Διασχολική» και «Μικρούλια» και τα θεατρικά εργαστήρια Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για περισσότερες φωτογραφίες