Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Συνεδρίαση 11η & 12η/2018 Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Με ώρα έναρξης 19:00, συνεδριάζει (σε δυο διαδοχικές συνεδριάσεις) το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, την Τρίτη 5 Ιουνίου.

Τα θέματα των συνεδριάσεων είναι τα εξής:

Α' ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019» & καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
2. Λήψη απόφασης περί έκπτωσης του αναδόχου «Κρυστάλλη Αλεξ. Αναστασιάδη» και κατάπτωσης της εγγυητικής καλής εκτέλεσης στο διαγωνισμό με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016» για τα είδη της ομάδας Β του Φορέα Γ.
3. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης για την υπηρεσία: "Ανάπτυξη διαδυκτιακής πλατφόρμας τήρησης μητρώου ιατρικών πράξεων και νοσηλείας αδέσποτων ζώων".
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πίστωσης και διάθεσης ποσού για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης του "Κλήδονα¨από το Δήμο Παλλήνης και το "Σύλλογο Κρητών Παλλήνης, Κάντζας, Γλυκών Νερών-Το Κρι- Κρι", που θα λάβει χώρα στις 23 Ιουνίου 2018.

Β' ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
1. Ενημέρωση σχετικά με το Κτήμα Καμπά και λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ΄αριθμ. 219/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.