Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

1ο Γυμνάσιο Γέρακα: Γιορτή Αποφοίτησης

ΤΕΤΆΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 μ.μ., στην αυλή του 1ου Γυμνασίου ή μέσα στο σχολείο αν ο καιρός μας τα χαλάσει, αποφασισμένοι να διασκεδάσουμε, να ευχαριστηθούμε και να αποχαιρετιστούμε, άλλοι μέχρι τον Σεπτέμβρη... κι άλλοι γενικώς..... λόγω αλλαγής σχολικής κοινότητας... θα γιορτάσουμε την αποφοίτηση της τάξης του 2017/18.

Ελάτε αν τα παιδιά σας μόλις αποφοίτησαν για την ανεπανάληπτη αυτή βραδιά, ή απλά θέλετε να ζήσετε ξανά μια συγκινητική βραδιά που θα τα εμπεριέχει όλα, είστε καλεσμένοι!!!!

Το κέτερινγκ της γιορτής θα προσφερθεί από εμάς, που με μαμαδίστικο τρόπο θα μαγειρέψουμε, ψητό χοιρινό στο φούρνο και πατάτες, τόσο όσο ώστε να μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της βραδιάς. 50 κιλά χοιρινό και 50 κιλά πατάτες ελπίζουμε να φτάσει για όλους!!!
Θα προσφέρεται κρασάκι, μπυρίτσα και αναψυκτικά.

Με την μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την βοήθεια μαμάδων θα μαγειρέψουμε με συνταγή της γιαγιάς σε φούρνο της γειτονιάς.
Εσείς μην ξεχάσετε να φέρετε την καλή σας διάθεση!!!!!

Η μουσική θα είναι επιμέλεια του Billis Man, το δρώμενο από καλές ηθοποιούς, το χορευτικό από υπέροχους χορευτές που εντελώς τυχαία είναι και μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας!

Όσο για εμάς που για μια ακόμη φορά γράψαμε τα κείμενα του θεατρικού της αποφοίτησης....... ξέρετε, θέλουμε την επιείκεια σας......

Οπως και να έχει......
Βρέξει δεν βρέξει.......
27/6/18 και ώρα 8μμ