Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα για τη συμμετοχή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, για την περίοδο 2015-2016.

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε πίνακες με κωδικούς στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν ο φάκελλος που υπέβαλαν ήταν πλήρης ή ελλιπής.
  • Τους πίνακες με τους πλήρεις φακέλλους για το Δήμο Παλλήνης μπορείτε να τους δείτε εδώ
  • Τους πίνακες με τους ελλιπείς  φακέλλους για το Δήμο Παλλήνης μπορείτε να τους δείτε εδώ
Στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο του γονέα και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι ειδικοί κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Ο κάθε γονέας μπορεί να δει τους κωδικούς αυτού και των παιδιών του καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου του, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και συμπληρώστε, στα πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας (υποχρεωτικά) και τον Α.Μ.Κ.Α. (ή αντί του ΑΜΚΑ την Ημερομηνία Γέννησής) σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα.

Από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διαδικασία των ενστάσεων. Εδώ το έντυπο ένστασης.
Οι ενστάσεις γίνονται στην ΕΕΤΑΑ από 8 Σεπτεμβρίου 2015 έως 10 Σεπτεμβρίου 2015 ώρα 14:00. 

Οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2015. 

Σημείωση: Εάν τα οριστικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ είναι με τη μορφή των προσωρινών (δηλαδή να χρειάζεται κωδικός κλπ) και δεν είναι πίνακες, τότε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Δήμου θα γίνει με μεγαλύτερη καθυστέρηση από τα αναμενόμενα, αφού θα πρέπει να περιμένουμε να αποσταλούν οι καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα από την ΕΕΤΑΑ