Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η συναυλία της ορχήστρας εγχόρδων «Sinfonietta Αθηνών»

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί μια ξεχωριστή συναυλία από την ορχήστρα εγχόρδων «Sinfonietta Αθηνών».

Υπό τις οδηγίες του μαέστρου κ. Γιώργου Αραβίδη και την μοναδική εκτέλεση του σολιστ του βιολιού κ.Γιάννη Γεωργιάδη, αγαπημένα έργα από την ιστορία της μουσικής όπως "Οι 4 εποχές" του Antonio Vivaldi και η "Μικρή νυχτερινή μουσική" του Wolfgang Amadeus Mozart ανέσυραν θαυμαστές μουσικές εικόνες από εποχή του μπαρόκ και του κλασικισμού.

Το κοινό γοητευμένο από την συναρπαστική εκτέλεση επιβράβευσε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα τους μουσικούς επιβεβαιώνοντας την ανάδειξη της ορχήστρας σε έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς πυρήνες της μουσικής ζωής της χώρας. 

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2015 θα συνεχιστούν:
  • το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 με την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ 2015» από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗΣ «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» στο παρκινγκ του κολυμβητηρίου Γέρακα καθώς και 
  • την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με την θεατρική παράσταση «O ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ» από την Θεατρική Ομάδα «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ» - ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.