Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια Ζούτσου στους επιτυχόντες του Δήμου Παλλήνης

Φίλες και Φίλοι,

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων των σχολικών σας χρόνων, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή.

Θεωρώ ως αυτονόητη την υποχρέωσή μου να φροντίζω σαν Δήμαρχος για τη δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων λειτουργίας των σχολικών δομών του Δήμου Παλλήνης, που θα επιτρέψουν στους μαθητές μας να εκπληρώνουν τους στόχους τους.

Τα αποτελέσματα εισαγωγών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στο Δήμο Παλλήνης, απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου παιδεία που παράγεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.

Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Χαρείτε την επιτυχία σας. Ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες τα φοιτητικά σας χρόνια.

Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή σας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης
Αθανάσιος Η. Ζούτσος