Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δωρεάν διανομή ροδακίνων από το Δήμο Παλλήνης - Άλλη μια ευκαιρία που αξιοποιείται

Δεν έχασε ούτε αυτή την ευκαιρία ο Δήμος Παλλήνης, να σταθεί για μια ακόμη φορά δίπλα στις αδύναμες ομάδες των κατοίκων του.

Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης ο Δήμος Παλλήνης αξιοποιεί την ευκαιρία που παρουσιάστηκε λόγω του εμπάργκο προς τη Ρωσία, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Παραγωγών Νομού Ημαθίας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, προβαίνει στη ΔΩΡΕΑΝ διανομή 20 περίπου τόνων ροδάκινων στους κατοίκους. Οφείλω να σημειώσω ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία όλων των εμπλεκομένων.



Η διάθεση των ροδάκινων θα γίνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στο πάρκινγκ του Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12 - Γέρακας)

Οι ώρες διανομής είναι 09:00 έως τις 12:00 για τους κατόχους Λευκής ή Κίτρινης Κάρτας Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Παλλήνης και για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της ΕΕ.

Στη συνέχεια, από 12:00 έως 14:00 θα γίνει η διανομή σε άνεργους, χαμηλόμισθους και χαμιλοσυνταξιούχους που δεν είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Παλλήνης.